Meniu festiv pentru noaptea de Revelion

12:12, 31 Decembrie 2012 publicat în Retete culinare20 share-uri

Noaptea dintre ani este una speciala. Fiecare isi doreste sa o petreaca intr-un mod cat mai placut posibil. Meniul pentru seara de Revelion este unul deosebit, cu tot felul de bunatati, aperitive care mai de care, fripturi gustoase si desert delicios. Pentru cei care prefera sa organizeze masa festiva de revelion, v-am pregatit un meniu complet: de la aperitiv, fripturi pana la desert.

Aperitive:

Rulouri de pui

O reteta ideala pentru a deschide masa de Revelion.

Citeste si:
Cupio sărbătorește 9 ani de frumusețe
Cupio sărbătorește 9 ani de...

Tartine cu somon si crema de branza

Salata de boeuf:

Citeste si:
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Copiii vorbesc despre...

Fripturi:

Friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline

Friptura de vita

Peste:

Somon la cuptor

Pastrav pe pat de legume

Garnituri:

Cartofi cu lamaie la cuptor:

Orez basmati cu legume si parmesan

Salate:

Salata de sfecla si hrean:

Aperitiv de gogosari:

Desert

Tort cu cafea si nuci:

Inghetata cu ghimbir si portocala:


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri