Noaptea dintre ani este una speciala. Fiecare isi doreste sa o petreaca intr-un mod cat mai placut posibil. Meniul pentru seara de Revelion este unul deosebit, cu tot felul de bunatati, aperitive care mai de care, fripturi gustoase si desert delicios. Pentru cei care prefera sa organizeze masa festiva de revelion, v-am pregatit un meniu complet: de la aperitiv, fripturi pana la desert.

Aperitive:

Rulouri de pui

O reteta ideala pentru a deschide masa de Revelion.

rulouri de pui

Tartine cu somon si crema de branza

tartine cu somon si crema de branza

Salata de boeuf:

Fripturi:

Friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline

friptura de porc cu rozmarin

Friptura de vita

friptura de vita

Peste:

Somon la cuptor

somon la cuptor

Pastrav pe pat de legume

pastrav pe pat de legume

Garnituri:

Cartofi cu lamaie la cuptor:

cartofi cu lamaie la cuptor

Orez basmati cu legume si parmesan

orez basmati cu legume si parmesan

Salate:

Salata de sfecla si hrean:

salata de sfecla si hrean

Aperitiv de gogosari:

aperitiv de gogosari

Desert

Tort cu cafea si nuci:

tort cu cafea si nuci

Inghetata cu ghimbir si portocala:

inghetata cu ghimbir si portocala


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Meniu festiv pentru noaptea de Revelion.