IN ACEST ARTICOL:
Noaptea dintre ani este una speciala. Fiecare isi doreste sa o petreaca intr-un mod cat mai placut posibil. Meniul pentru seara de Revelion este unul deosebit, cu tot felul de bunatati, aperitive care mai de care, fripturi gustoase si desert delicios. Pentru cei care prefera sa organizeze masa festiva de revelion, v-am pregatit un meniu complet: de la aperitiv, fripturi pana la desert.

Aperitive:

Rulouri de pui

O reteta ideala pentru a deschide masa de Revelion.

Tartine cu somon si crema de branza

Salata de boeuf:

Fripturi:

Friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline

Friptura de vita

Peste:

Somon la cuptor

Pastrav pe pat de legume

Garnituri:

Cartofi cu lamaie la cuptor:

Orez basmati cu legume si parmesan

Salate:

Salata de sfecla si hrean:

Aperitiv de gogosari:

Desert

Tort cu cafea si nuci:

Inghetata cu ghimbir si portocala:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri