Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pastrav de pe pat de legume:
- 1 rosie
- 1/2 de vanata mica
- 1 pastrav de 300-400 de grame
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare pastrav cu legume:
Pestele se spala (se cumpara peste proaspat), se spala bine cu apa rece. Se tanponeaza cu un servetel de hartie.
Se unge cu ulei de masline, se sarea si se presara piper alb macinat. In prealabil, vanata se spala, se taie in rondele, rosia, asemenea.
Intai, legumele se parlesc pe gratar, se ung si ele in prealabil cu ulei de masline si sare si se dau cu piper. Daca mai este loc pe gratar, in alta parte, nu peste legume, se aseaza si pestele. Se intoarce din cand in cand, ca si la legume. Pestele se ia cu o paleta, se aseaza pe patul se legume si se poate servi cald.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie