Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pastrav de pe pat de legume:
- 1 rosie
- 1/2 de vanata mica
- 1 pastrav de 300-400 de grame
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare pastrav cu legume:
Pestele se spala (se cumpara peste proaspat), se spala bine cu apa rece. Se tanponeaza cu un servetel de hartie.
Se unge cu ulei de masline, se sarea si se presara piper alb macinat. In prealabil, vanata se spala, se taie in rondele, rosia, asemenea.
Intai, legumele se parlesc pe gratar, se ung si ele in prealabil cu ulei de masline si sare si se dau cu piper. Daca mai este loc pe gratar, in alta parte, nu peste legume, se aseaza si pestele. Se intoarce din cand in cand, ca si la legume. Pestele se ia cu o paleta, se aseaza pe patul se legume si se poate servi cald.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!