O reteta ideala de sarbatori.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulouri de pui:

  • 2 piepti de pui mari(dezosati)
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca presata
  • 5 linguri sirop de rodie(gasiti in supermaket uri sau magazine arabesti)
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 varf de lingurita scortisoara macinata
  • sare dupa gust

Mod de preparare rulouri de pui:

1.Pieptul de pui se spala, se taie ca pentru snitele, apoi se bate putin cu ciocanul de snitel.
2.Se pune peste carnea de pui siropul de rodie, usturoiul pisat, uleiul, scortisoara si sarea.
3.Se lasa la marinat in frigider cel putin 1 ora (eu l-am lasat 4 ore).
4.Dupa ce pieptul de pui s-a marinat se umple cu o felie de cascaval si uan de sunca, se ruleaza, se rinde in scobitor, apoi se pune pe gratarul incins si se lasa pe fiecare parte cca 6 minute la foc mediu (puteti sa le prajiti si in ulei incins, depinde de cum va place).

rulouri de pui

O reteta propusa de: camelia al kawadri (kamkrys75)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!

Participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulouri de pui.