Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulouri de pui:
- 2 piepti de pui mari(dezosati)
- 100 gr cascaval
- 100 gr sunca presata
- 5 linguri sirop de rodie(gasiti in supermaket uri sau magazine arabesti)
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 varf de lingurita scortisoara macinata
- sare dupa gust
Mod de preparare rulouri de pui:
1.Pieptul de pui se spala, se taie ca pentru snitele, apoi se bate putin cu ciocanul de snitel.
2.Se pune peste carnea de pui siropul de rodie, usturoiul pisat, uleiul, scortisoara si sarea.
3.Se lasa la marinat in frigider cel putin 1 ora (eu l-am lasat 4 ore).
4.Dupa ce pieptul de pui s-a marinat se umple cu o felie de cascaval si uan de sunca, se ruleaza, se rinde in scobitor, apoi se pune pe gratarul incins si se lasa pe fiecare parte cca 6 minute la foc mediu (puteti sa le prajiti si in ulei incins, depinde de cum va place).
O reteta propusa de: camelia al kawadri (kamkrys75)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?