Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de sfecla si hrean:
- 3-4 kg de sfecla
- 0,5 kg hrean proaspat
- sare
- otet
Mod de preparare salata de sfecla si hrean:
Sfecla se spala bine si se pune la fiert cu tot cu coaja, cateva ore. Cand este bine patrunsa si deci foarte moale inclusiv in profunzime, se scurge apa si se lasa sa se racoreasca, apoi se curata de coaja si apoi se da prin razatoare. Hreanul se spala, se curata si se da prin razatoare, amestecandu-se cu sfecla. Se da sare - o lingurita rasa la kg de salata, si se stropeste bine cu otet, neindoit cu apa, pentru ca daca salata are apa e foarte probabil sa mucegaiasca.
Se pune salata la borcane, se capseaza si se duc la boxa, la loc racoros.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul caietul-cu-retete.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?