Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sprot pane cu parmezan:
- 800 g sprot
- 100 g parmezan ras fin
- 150 g faina
- 150 g pesmet
- 3 oua
- 1 lingurita boia de ardei
- 1 lamaie
- sare si piper
- ulei
Mod de preparare sprot pane cu parmezan:
Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper.
Treceti pestii prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce, depinde de gusturi.
Incingeti intr-o tigaie mare, muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit. Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.
Scoateti-i pe servetele absorbante, apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou, pe salata verde si serviti-i calzi, stropiti cu zeama de lamaie.
Deliciosi!:)
Pofta mare!
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”