Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sprot pane cu parmezan:
- 800 g sprot
- 100 g parmezan ras fin
- 150 g faina
- 150 g pesmet
- 3 oua
- 1 lingurita boia de ardei
- 1 lamaie
- sare si piper
- ulei
Mod de preparare sprot pane cu parmezan:
Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper.
Treceti pestii prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce, depinde de gusturi.
Incingeti intr-o tigaie mare, muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit. Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.
Scoateti-i pe servetele absorbante, apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou, pe salata verde si serviti-i calzi, stropiti cu zeama de lamaie.
Deliciosi!:)
Pofta mare!
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!
Participa si tu!
Pune tusea la colț cu Imunotus

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?