Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sprot pane cu parmezan:
- 800 g sprot
- 100 g parmezan ras fin
- 150 g faina
- 150 g pesmet
- 3 oua
- 1 lingurita boia de ardei
- 1 lamaie
- sare si piper
- ulei
Mod de preparare sprot pane cu parmezan:
Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper.
Treceti pestii prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu parmezan si boia de ardei iute sau dulce, depinde de gusturi.
Incingeti intr-o tigaie mare, muuult ulei de floarea soarelui si puneti pestii astfel la prajit. Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.
Scoateti-i pe servetele absorbante, apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou, pe salata verde si serviti-i calzi, stropiti cu zeama de lamaie.
Deliciosi!:)
Pofta mare!
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare