Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru reteta orez basmati cu legume si parmesan:
- Legume:
- Ciuperci champingon
- O vanata
- Un dolvecel
- Ardei
- 1/2 rosii
- *orice alte legume preferate
- O cana orez Basmati
- Parmesan
- Sos de soia (optional)
Mod de preparare:
Legumele se taie bucatele, nu foarte mici si se pun intr-o tigaie incapatoare la fiert. (Intai vinetele si dovleceii, mai apoi ardeii, ciupercile si la sfarsit rosiile). Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Dupa ce legumele s-au calit se adauga orezul, iar peste se adauga apa cat sa acopere orezul si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce apa a scazut orezul va fi putin mai tare (crocant). Nu se mai adauga apa, ci se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.
Dupa ce este gata, se adauga 2 linguri de sos de soia si se presara parmesan ras.
Pofta buna!
O reteta propusa de: (garbo_370)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”