Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline:
- 1 bucata pulpa de porc
- 2-3 catei de usturoi
- cateva crengute de rozmarin proaspat
- o mana de masline
- fulgi de chilli
- sare si piper dupa gust
- putin ulei
Mod de preparare friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline:
Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare.
Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete.
Se stropeste usor cu ulei - optional si cu putin vin.
Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute.
Ideal cu piure.
O reteta recomandata de Ama.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân