O friptura de porc frageda si aromata!

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline:

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 2-3 catei de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin proaspat
  • o mana de masline
  • fulgi de chilli
  • sare si piper dupa gust
  • putin ulei

Mod de preparare friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline:

Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare.
Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete.

Se stropeste usor cu ulei - optional si cu putin vin.

Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute.

Ideal cu piure.

O reteta recomandata de Ama.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri