O friptura de porc frageda si aromata!

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline:

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 2-3 catei de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin proaspat
  • o mana de masline
  • fulgi de chilli
  • sare si piper dupa gust
  • putin ulei

Mod de preparare friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline:

Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare.
Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete.

friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline

Se stropeste usor cu ulei - optional si cu putin vin.

Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute.

Ideal cu piure.

O reteta recomandata de Ama.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline.