Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru biscuiti cu cocos:
Pentru vreo 20 de bucati, am folosit:
- 3 albusuri
- 170 g zahar pudra
- 200 g fulgi de cocos
Mod de preparare biscuiti cu cocos:
Prepararea e mai mult o joaca, care incepe prin mixarea albusurilor spuma pana cand stau batoase. Adaugam zaharul pudra in doua transe, mixand in continuare. Compozitia nu trebuie sa ramana tare, ca doar nu facem bezele.
Adaugam fulgii de cocos si omogenizam cu mana. Tot cu mana, formam mici piramide din aluat, pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem la 180 de grade vreo 10 - 15 minute pana se rumenesc la baza si pe varf.
Simple ca buna ziua si atat de pufoase si aromate incat va vor incanta cu siguranta.
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul Bucataria Furnicutilor.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?