Ingrediente cartofi cu lamaie la cuptor:
- 500 g cartofi noi
- 2-3 linguri zeama de lamaie
- 50 g margarina
- 3 linguri ulei
- 100 ml apa
- sare
- piper
- busuioc
- 2 catei de usturoi
- marar
- patrunjel
Mod de preparare cartofi cu lamaie la cuptor:
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie in bucati mai mari sau se lasa intregi. Se unge cu margarina un vas termorezistent, se aseaza cartofii, se toarna peste ei apa si uleiul, apoi se condimenteaza cu sare, piper si busuioc dupa gust. Se acopera vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 15 minute. Se adauga zeama de lamaie, usturoi zdrobit si mararul tocat fin si se da din nou vasul la cuptor, fara capac, pentru inca 25-20 minute. Cartofii se servesc presarati cu patrujel verde deasupra, iar alaturi cu muraturi sau diferite salate.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?