Specialitatile care deschid apetitul pentru mesele din perioada sarbatorilor de iarna sunt aperitivele. Opteaza pentru aperitive reci sau calde, pe care le poti aseza pe platouri decorate cu frunze de salata verde sau masline.
Va prezentam mai jos cateva idei de aperitive pe care le puteti prepara pentru masa de Craciun:
1. Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou
O reteta savuroasa si aspectuoasa preparata din piept de pasare, morcov si ou.
2. Chiftele in aluat
Cu aceasta reteta, vei uimi toti musafirii!
3. Aperitiv cu somon
Un aperitiv extraordinar preparat din somon, branza dulce si smantana.
4.Salata de boeuf
Salata de boeuf este nelipsita la masa de Craciun!
5. Tarta cu pui si legume
O tarta minunata cu piept de pui si legume
6. Clatite aperitiv cu ficat de porc
Un aperitiv gustos si simplu de preparat.
De asemenea, la masa de Craciun nu trebuie sa lipseasca preparatele din carne de porc: toba, lebar, sorici, sunca, piftie.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.