Specialitatile care deschid apetitul pentru mesele din perioada sarbatorilor de iarna sunt aperitivele. Opteaza pentru aperitive reci sau calde, pe care le poti aseza pe platouri decorate cu frunze de salata verde sau masline.
Va prezentam mai jos cateva idei de aperitive pe care le puteti prepara pentru masa de Craciun:
1. Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou
O reteta savuroasa si aspectuoasa preparata din piept de pasare, morcov si ou.
2. Chiftele in aluat
Cu aceasta reteta, vei uimi toti musafirii!
3. Aperitiv cu somon
Un aperitiv extraordinar preparat din somon, branza dulce si smantana.
4.Salata de boeuf
Salata de boeuf este nelipsita la masa de Craciun!
5. Tarta cu pui si legume
O tarta minunata cu piept de pui si legume
6. Clatite aperitiv cu ficat de porc
Un aperitiv gustos si simplu de preparat.
De asemenea, la masa de Craciun nu trebuie sa lipseasca preparatele din carne de porc: toba, lebar, sorici, sunca, piftie.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?