Specialitatile care deschid apetitul pentru mesele din perioada sarbatorilor de iarna sunt aperitivele. Opteaza pentru aperitive reci sau calde, pe care le poti aseza pe platouri decorate cu frunze de salata verde sau masline.
Va prezentam mai jos cateva idei de aperitive pe care le puteti prepara pentru masa de Craciun:
1. Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou
O reteta savuroasa si aspectuoasa preparata din piept de pasare, morcov si ou.
2. Chiftele in aluat
Cu aceasta reteta, vei uimi toti musafirii!
3. Aperitiv cu somon
Un aperitiv extraordinar preparat din somon, branza dulce si smantana.
4.Salata de boeuf
Salata de boeuf este nelipsita la masa de Craciun!
5. Tarta cu pui si legume
O tarta minunata cu piept de pui si legume
6. Clatite aperitiv cu ficat de porc
Un aperitiv gustos si simplu de preparat.
De asemenea, la masa de Craciun nu trebuie sa lipseasca preparatele din carne de porc: toba, lebar, sorici, sunca, piftie.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.