Iata o reteta de chiftele in aluat, cu care vei uimi toti musafirii:
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele in aluat:
- 500 g carne de porc tocata
- 1 ceapa
- 200 g ciuperci
- 1 pachet foietaj din comert sau il puteti pregati in casa
- sare
- piper
- 1 ou
- ulei
Mod de preparare chiftele in aluat:
In uleiul incins calim ceapa si ciupercile, apoi adaugam carnea tocata, sare, piper si amestecam. Din aceasta compozitie formam chiftele pe care le prajim pe gratar sau in ulei cum doriti pe ambele parti. Aluatul se taie in patrate, iar cu ajutorul cutitului taiem ochiuri de plasa in alauat. Fiecare chiftea se inveleste in aluat, se unge cu galbenus de ou si se coace la 180 de grade, 30 de minute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară