Iata o reteta de chiftele in aluat, cu care vei uimi toti musafirii:
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele in aluat:
- 500 g carne de porc tocata
- 1 ceapa
- 200 g ciuperci
- 1 pachet foietaj din comert sau il puteti pregati in casa
- sare
- piper
- 1 ou
- ulei
Mod de preparare chiftele in aluat:
In uleiul incins calim ceapa si ciupercile, apoi adaugam carnea tocata, sare, piper si amestecam. Din aceasta compozitie formam chiftele pe care le prajim pe gratar sau in ulei cum doriti pe ambele parti. Aluatul se taie in patrate, iar cu ajutorul cutitului taiem ochiuri de plasa in alauat. Fiecare chiftea se inveleste in aluat, se unge cu galbenus de ou si se coace la 180 de grade, 30 de minute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.