Chiftele in aluat

12:10, 4 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare5 share-uri

Un aperitiv delicios: chiftele in aluat!

Iata o reteta de chiftele in aluat, cu care vei uimi toti musafirii:

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Citeste si:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor
Rețetă de primăvară: sufleu...

Ingrediente necesare pentru chiftele in aluat:

  • 500 g carne de porc tocata
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 1 pachet foietaj din comert sau il puteti pregati in casa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • ulei

Mod de preparare chiftele in aluat:

In uleiul incins calim ceapa si ciupercile, apoi adaugam carnea tocata, sare, piper si amestecam. Din aceasta compozitie formam chiftele pe care le prajim pe gratar sau in ulei cum doriti pe ambele parti. Aluatul se taie in patrate, iar cu ajutorul cutitului taiem ochiuri de plasa in alauat. Fiecare chiftea se inveleste in aluat, se unge cu galbenus de ou si se coace la 180 de grade, 30 de minute.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Citeste si:
Alimente care ne înalță vibrația energetică: descoperă-le și tu
Alimente care ne înalță...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri