Iata o reteta de chiftele in aluat, cu care vei uimi toti musafirii:
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele in aluat:
- 500 g carne de porc tocata
- 1 ceapa
- 200 g ciuperci
- 1 pachet foietaj din comert sau il puteti pregati in casa
- sare
- piper
- 1 ou
- ulei
Mod de preparare chiftele in aluat:
In uleiul incins calim ceapa si ciupercile, apoi adaugam carnea tocata, sare, piper si amestecam. Din aceasta compozitie formam chiftele pe care le prajim pe gratar sau in ulei cum doriti pe ambele parti. Aluatul se taie in patrate, iar cu ajutorul cutitului taiem ochiuri de plasa in alauat. Fiecare chiftea se inveleste in aluat, se unge cu galbenus de ou si se coace la 180 de grade, 30 de minute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?