Un aperitiv delicios: chiftele in aluat!

Iata o reteta de chiftele in aluat, cu care vei uimi toti musafirii:

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftele in aluat:

  • 500 g carne de porc tocata
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 1 pachet foietaj din comert sau il puteti pregati in casa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • ulei

Mod de preparare chiftele in aluat:

In uleiul incins calim ceapa si ciupercile, apoi adaugam carnea tocata, sare, piper si amestecam. Din aceasta compozitie formam chiftele pe care le prajim pe gratar sau in ulei cum doriti pe ambele parti. Aluatul se taie in patrate, iar cu ajutorul cutitului taiem ochiuri de plasa in alauat. Fiecare chiftea se inveleste in aluat, se unge cu galbenus de ou si se coace la 180 de grade, 30 de minute.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftele in aluat.