O friptura de pui cu legume si prune!
Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu legume si prune deshidratate:
- 400 gr piept de pui
- 200 gr prune deshidratate
- 100 gr ceapa
- 100 gr morcovi
- 4 catei de usturoi
- 50 ml ulei
- 50 ml vin alb
- condiment pt pui
Mod de preparare piept de pui cu legume si prune deshidratate:
Pieptul de pui se spala, se curata si se taie in 4 bucati, se condimenteaza si se lasa cateva minute deoparte. Usturoiul se curata si se toaca marunt, se pune la prajit cu uleiul si se adauga pieptul de pui, care se rumeneste pe ambele fete si se scoate separat. In uleiul ramas se calesc 2-3 minute ceapa taiata felii nu foarte subtiri si morcovul taiat rondele. Cand legumele s-au inmuiat, se adauga prunele, vinul si, deasupra, bucatile de carne. Se mai fierbe totul acoperit timp de cateva minute.
O reteta propusa de: GABRIELA POJAR (PUP_ME)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?