4 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare 29 share-uri

O reteta de piept de pui cu legume si prune deshidratate, ce poate fi servita atat la pranz cat si la cina.

O friptura de pui cu legume si prune!

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu legume si prune deshidratate:

  • 400 gr piept de pui
  • 200 gr prune deshidratate
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb
  • condiment pt pui

Mod de preparare piept de pui cu legume si prune deshidratate:


Pieptul de pui se spala, se curata si se taie in 4 bucati, se condimenteaza si se lasa cateva minute deoparte. Usturoiul se curata si se toaca marunt, se pune la prajit cu uleiul si se adauga pieptul de pui, care se rumeneste pe ambele fete si se scoate separat. In uleiul ramas se calesc 2-3 minute ceapa taiata felii nu foarte subtiri si morcovul taiat rondele. Cand legumele s-au inmuiat, se adauga prunele, vinul si, deasupra, bucatile de carne. Se mai fierbe totul acoperit timp de cateva minute.

O reteta propusa de: GABRIELA POJAR (PUP_ME)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri