5 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare 17 share-uri

Pui continental: o reteta rafinata si savuroasa!

Iata o friptura de pui foarte fina!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui continental:

  • 6 pulpe de pui
  • 450 ml supa-crema de ciuperci
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 500 g orez integral

Mod de preparare pui continental:

Supa-crema de ciuperci trebuie preparata inainte. Ciupercile se curata de coaja, dupa care se taie felii. Orezul se fierbe, urmarind instructiunile de pe pachet. Dupa ce a fiert, orezul se toarna intr-un vas de Jena. Pulpele de pui se asaza deasupra orezului. Se adauga supa-crema de ciuperci si ciupercile, dupa care se da la cuptorul incins in prealabil. Friptura de pui se lasa sa se rumeasca bine, dupa care se serveste calda, cu putin praf de ardei iute presarat deasupra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri