Ingrediente:
- 400g branza dulce
- 250g smantana
- 150g somon afumat
- 1 plic gelatina
- 1 paine neagra feliata
- 1 legatura marar
- sare, piper.
Amestecam branza dulce cu smantana si amestecam cat putem noi de bine ca acest amestec sa devina omogen. Adaugam mararul tocat marunt, somonul taiat si el marunt si condimentam cu sare si piper.
Intre timp, asezam feliile de paine intr-o tava (ca sa se scoata aperitivul mai usor, puteti folosi folie) si lasam asa pana cand compozitia aperitivului este gata. Amestecam gelatina cu putina apa si o lasam sa se umfle, apoi o topim pe baie de aburi si o amestecam in compozitia de branza. Amestecam foarte bine, apoi turnam in tava, peste feliile de paine. Dam la frigider cateva ore inainte de a fi servit. Taiem cubulete, le ornam cu marar si gata un aperitiv delicios!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe meosiris.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.