12:01, 22 Ianuarie 2007 publicat în Retete culinare

Usor, rapid, gustos!
Ardei umpluti cu branza

Ingrediente

6 ardei
200 g branza de burduf
100 g unt
1 ceapa
o lingura de mustar
boia

Ceapa se da pe razatoarea mica. Apoi, se amesteca cu branza, margarina (incalzita in prealabil), mustarul si boiaua pana se obtine o pasta.

Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri. Apoi, se umplu ardeii cu pasta de branza si se lasa la frigider timp de o ora. Apoi, se taie rondele.

Masline umplute

Ingrediente

200 g masline mari
40 g margarina
o lingurita de pasta de peste.

Maslinele se fierb putin in apa pentru a se desara. Apoi, se taie maslinele pe lungime si se scoate cu grija samburele. Pasta de peste se freaca cu unt. Crema astfel obtinuta se foloseste pentru umplerea maslinelor.

Rosii umplute

Ingrediente

8 rosii
100 g orez
maioneza
2 legaturi de marar
salata verd


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri