IN ACEST ARTICOL:
O reteta savuroasa de rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

Timp de preparare: 25-30 minute

Ingrediente:

  • 1/2 piept de pasare dezosat
  • 1 ou fiert tare
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • marar verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare. O jumatate de piept mare se taie in doua, insa nu de tot, in asa fel incat sa obtinem o bucata mare de carne, il desfacem, il batem cu ciocanul de carne, il piperam, il saram, apoi asezam morcovul fiert, oul curatat si taiat in 4 pe lungime. Punem verdeata tocata marunt de-a lungul morcovelui si oului. Rulam carnea si o invelim in staniol pe care il sucim la capete si punem pieptul astfel rulat intrun vas cu apa care fierbe. Lasam la fiert cam 10-15 minute la foc potrivit. Aveti grija ca ruloul sa fie acoperit cu apa. Dupa 10-15 minute scoatem carnea de la fiert, indepartam staniolul, lasam sa se racoreasca putin apoi taiem felii de grosimea degetului. Se consuma cald sau rece. Dintr-o jumatate de piept rezulta 8 rulouri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 rețete tradiționale românești - Mâncăruri autentice din bucătăria noastră Bucătăriile Asiei se dau în spectacol, în Parcul Titan din București, între 17 și 19 mai Top 10 rețete de preparate tradiționale românești pentru masa de Crăciun - mâncăruri autentice de sărbători

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul dulcesarat.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri