Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 rosii
- 2 cepe
- 2 dovlecei
- 1 vanata mare
- 1 ardei kapia rosu
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de ulei
- 1 foaie de dafin
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se scot semintele, dupa care se taie in bucati. Cepele se curata, se spala si se toaca inele subtiri. Dovleceii si vanata se spala si se taie rondele subtiri. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie in bucati. Cateii de usturoi se toaca marunt. Se calesc pe rand legumele: vanata, ardeii, dovleceii, ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile si foaia de dafin. Se pune la foc mediu si se lasa la fiert 40 de minute. Se adauga sare si piper dupa gust. Serveste cu patrunjel tocat.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!