Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 rosii
- 2 cepe
- 2 dovlecei
- 1 vanata mare
- 1 ardei kapia rosu
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de ulei
- 1 foaie de dafin
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se scot semintele, dupa care se taie in bucati. Cepele se curata, se spala si se toaca inele subtiri. Dovleceii si vanata se spala si se taie rondele subtiri. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie in bucati. Cateii de usturoi se toaca marunt. Se calesc pe rand legumele: vanata, ardeii, dovleceii, ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile si foaia de dafin. Se pune la foc mediu si se lasa la fiert 40 de minute. Se adauga sare si piper dupa gust. Serveste cu patrunjel tocat.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023