Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 rosii
- 2 cepe
- 2 dovlecei
- 1 vanata mare
- 1 ardei kapia rosu
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de ulei
- 1 foaie de dafin
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se scot semintele, dupa care se taie in bucati. Cepele se curata, se spala si se toaca inele subtiri. Dovleceii si vanata se spala si se taie rondele subtiri. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie in bucati. Cateii de usturoi se toaca marunt. Se calesc pe rand legumele: vanata, ardeii, dovleceii, ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile si foaia de dafin. Se pune la foc mediu si se lasa la fiert 40 de minute. Se adauga sare si piper dupa gust. Serveste cu patrunjel tocat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară