Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 115 g faina
- 1 lgt cu varf praf de copt
- 140 ml lapte
- 5 lgt zahar
- un praf de sare
- ulei
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri si se mixeaza cu zaharul. Treptat se toarna laptele, apoi se adauga putin cate putin faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Se mixeaza usor, ca la clatitele clasice. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu galbenusurile. Se omogenizeaza bine. Se incinge o tigaie cu putin ulei si se prajesc clatitele pe ambele parti. Se pot servi cu branza de vaci, fructe sau gem.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă