Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 115 g faina
- 1 lgt cu varf praf de copt
- 140 ml lapte
- 5 lgt zahar
- un praf de sare
- ulei
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri si se mixeaza cu zaharul. Treptat se toarna laptele, apoi se adauga putin cate putin faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Se mixeaza usor, ca la clatitele clasice. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu galbenusurile. Se omogenizeaza bine. Se incinge o tigaie cu putin ulei si se prajesc clatitele pe ambele parti. Se pot servi cu branza de vaci, fructe sau gem.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!