Dificultate: medie
Ingrediente:
- 200 g paste
- 1 dovlecel
- 1 rosie
- 1 lingura ulei
- 100 g ciuperci
- 1 lamaie
- busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb un apa cu un praf de sare si un pic de ulei. Dupa ce au fiert, se strecoara de apa. Dovleceii si ciupercile se curata de coaja si se taie cubulete. Se inabusa intr-o lingura de ulei si 1/2 pahar de apa. Se lasa la fiert, se potriveste cu sare si piper, iar cand legumele sunt gata, se adauga zeama si coaja rasa de lamaie. Se amesteca cu pastele si se servesc cu busuioc pisat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară