Dificultate: medie
Ingrediente:
- 200 g paste
- 1 dovlecel
- 1 rosie
- 1 lingura ulei
- 100 g ciuperci
- 1 lamaie
- busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb un apa cu un praf de sare si un pic de ulei. Dupa ce au fiert, se strecoara de apa. Dovleceii si ciupercile se curata de coaja si se taie cubulete. Se inabusa intr-o lingura de ulei si 1/2 pahar de apa. Se lasa la fiert, se potriveste cu sare si piper, iar cand legumele sunt gata, se adauga zeama si coaja rasa de lamaie. Se amesteca cu pastele si se servesc cu busuioc pisat.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă