Avem nevoie de:
- 1 gulie
- 5 cartofi
- 1 ceapa
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- branza (cascaval)
- sare
- piper
- boia dulce/iute
- ulei
Mod de preparare:
Se toaca ceapa si se caleste in ulei incins pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute. Cartofii si gulia se curata si se dau separat pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cartofii rasi cu ceapa prajita si uleiul de la ceapa. Intr-un vas de yena uns cu margarina se aseaza primul strat de cartofi amestecati cu seapa, apoi se aseaza branza rasa, urmatorul strat va fi de gulie rasa. Peste toate acestea se toarna ouale batute cu smantana si condimentate, iar apoi inca un strat de brazanza rasa. Se da la cuptor pana se fac cartofii. Se serveste cu sos de rosii.
Mai multe retete delicioase pot fi descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?