Avem nevoie de:
- 1 gulie
- 5 cartofi
- 1 ceapa
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- branza (cascaval)
- sare
- piper
- boia dulce/iute
- ulei
Mod de preparare:
Se toaca ceapa si se caleste in ulei incins pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute. Cartofii si gulia se curata si se dau separat pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cartofii rasi cu ceapa prajita si uleiul de la ceapa. Intr-un vas de yena uns cu margarina se aseaza primul strat de cartofi amestecati cu seapa, apoi se aseaza branza rasa, urmatorul strat va fi de gulie rasa. Peste toate acestea se toarna ouale batute cu smantana si condimentate, iar apoi inca un strat de brazanza rasa. Se da la cuptor pana se fac cartofii. Se serveste cu sos de rosii.
Mai multe retete delicioase pot fi descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară