Avem nevoie de:
- 1 gulie
- 5 cartofi
- 1 ceapa
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- branza (cascaval)
- sare
- piper
- boia dulce/iute
- ulei
Mod de preparare:
Se toaca ceapa si se caleste in ulei incins pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute. Cartofii si gulia se curata si se dau separat pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cartofii rasi cu ceapa prajita si uleiul de la ceapa. Intr-un vas de yena uns cu margarina se aseaza primul strat de cartofi amestecati cu seapa, apoi se aseaza branza rasa, urmatorul strat va fi de gulie rasa. Peste toate acestea se toarna ouale batute cu smantana si condimentate, iar apoi inca un strat de brazanza rasa. Se da la cuptor pana se fac cartofii. Se serveste cu sos de rosii.
Mai multe retete delicioase pot fi descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă