Ingrediente:
- 1 morcov mare
- 1 catel de usturoi
- 1 mar verde
- 2 bete de telina
- 2 linguri ulei de masline
- 100 grame sunca de pui
- 20 grame brinza telemea(feta chesse)
- 4 cartofi mari fierti de culoarea galbena
- 100 grame smantana
- sare,piper,patrunjel
Mod de preparare:
Curatam de coaje morcovul,marul,usturoiul si le dam pe razatoare mica. Taiem betele de telina cruda bucatele marunte Taiem sunca si brinza in cubulete mici.Spalam patrunjelu si il taiem marunt. Spalam cartofii cu apa calda si punem la fiert in coaja. Cind sunt gata,curatam de coaja si -i taiem cubulete mici. Intr-un bol punem toate ingredientele,condimentam si turnam smintina. Amestecam usor. Poti servi salata simpla sau garnitura la un snitel.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare