Ingrediente:
- 1 morcov mare
- 1 catel de usturoi
- 1 mar verde
- 2 bete de telina
- 2 linguri ulei de masline
- 100 grame sunca de pui
- 20 grame brinza telemea(feta chesse)
- 4 cartofi mari fierti de culoarea galbena
- 100 grame smantana
- sare,piper,patrunjel
Mod de preparare:
Curatam de coaje morcovul,marul,usturoiul si le dam pe razatoare mica. Taiem betele de telina cruda bucatele marunte Taiem sunca si brinza in cubulete mici.Spalam patrunjelu si il taiem marunt. Spalam cartofii cu apa calda si punem la fiert in coaja. Cind sunt gata,curatam de coaja si -i taiem cubulete mici. Intr-un bol punem toate ingredientele,condimentam si turnam smintina. Amestecam usor. Poti servi salata simpla sau garnitura la un snitel.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară