Friptura de porc, de curcan, de vita sau de pui este nelipsita pe masa de Craciun. Fripturile de Craciun sau de Revelion sunt intr-advevar deosebite. Sunt atent pregatite pentru a fi savurate impreuna cu familia sau prietenii. Si, pentru ca nu mai este mult timp pana la Craciun, v-am pregatit cateva retete de fripturi pe care le puteti pregati pentru intreaga familie.

Pulpa de porc la cuptor

Pentru masa de Craciun bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.

pulpa de porc la cuptor

Curcan la cuptor

Daca doriti o friptura ceva mai usor de digerat, va recomandam friptura de curcan la cuptor.

curcan la cuptor

Beef Wellington - Friptura de vita

Pentru a inaugura sezonul festiv, am pregatit o reteta speciala: o delicioasa friptura de vita in foietaj.

friptura de vita

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor in vas roman

O idee foarte delicioasa de friptura de pui gatita in vas de lut.

friptura de pui in vas de lut

Cotlet de porc a la Timisoara

Este o reteta copiata dintr-un almanah de acum vreo 30 de ani, poate si mai bine. Extrem de frageda, nemaipomenita pentru masa de Craciun.

cotlet de porc

Alaturi de grozavele fripturi nu trebuie sa lipseasca un pahar cu vin rosu si muraturile taranesti sau salatele din legume.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de fripturi pentru masa de Craciun.