Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pulpa de porc la cuptor:
- 1 kg pulpa de porc
- 5-6 catei de usturoi
- sare, piper
- oregano, maghiran, roinita
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei rosu
- ulei de masline
Mod de preparare pulpa de porc la cuptor:
Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper. Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora. Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.
Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.
De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.
Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.
Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.
Scoatem din cuptor si feliem.
Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim.
Pentru a descoperi alte retete interesante accesati blogul timeaioo.blogspot.ro
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!