Curcanul la cuptor a iesit muuult mai bun decat m-as fi asteptat (nu sunt mare fan curan): super-fraged si delicios!

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru curcan la cuptor:

  • 8 cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 2 copane de curcan
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare curcan la cuptor:

Treaba s-a intamplat astfel: Alex, ajutorul meu minune, a curatat si spalat 8 cartofi mici-spre-medii. Tot el a desprins cateii unei capatani de usturoi si i-a spalat nitel.

Eu am turnat 4 linguri de ulei de masline intr-o cratita cu fundul gros, am pus 2 copane de curcan (taiate pe jumatate), le-am botezat cu 200ml apa, sare, piper, cimbru + cartofii si usturoiul, am acoperit cu un capac totul si am bagat cratita la cuptor, la 190 grade. Am uitat-o acolo timp de 1 ora, apoi am scos capacul si am mai lasat oratania la cuptor inca vreo 30 de minute, ca sa se aureasca frumos.

Pe blogul www.leblogpiquant.com veti descoperi si alte retete delicioase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3 rețete de inspirație italiană pentru o cină intimă ca la restaurant Câte calorii are o supă? „La Traviata”, „Turandot” și „Lacul lebedelor” și un musical pentru copii, la final de februarie pe scena Operei Naționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri