Verdeturile de sezon (urzici, leurda, salata verde, untisor, macris, loboda, stir, stevie, dragavei, etc.) nu trebuie sa lipseasca din meniul tau zilnic, in aceasta perioada a anului. Salatele din verdeturi crude, mancaricile fara carne, ciorbele si supele crema din verdeturi sunt adevarate delicatese de primavara.

Ciorba de urzici cu leurda

O ciorba delicioasa si plina de vitamine.

ciorba de urzici cu leurda

Bors de stevie

Iata o reteta de bors de stevie, foarte sanatoasa, usor de preparat si extrem de gustoasa.

bors de stevie

Mancare de urzici

Trecand peste inconvenientul spalatului indelung, din urzici iese o mancare foarte buna si sanatoasa, deoarece aceste mici verzituri sunt o veritabila sursa de vitamine si minerale.

mancare de urzici

Urzici batute

A inceput sezonul urzicilor. Le puteti preparara cu ou, sau cu slanina afumata sau cu carnat afumat, ciorba de urzici, placinta de urzici, tarta cu urzici. Va prezentam o delicioasa reteta de urzici batute.

urzici batute

Placinta cu feta si leurda

O placinta minunata, aromata, cremoasa, ce poate fi servita atat vara, langa o bere rece, cat si iarna, cu o cana de lapte batut.

placinta cu feta si leurda


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete sanatoase de primavara.