12:03, 11 Martie 2013 publicat în Retete culinare 15 share-uri

Verdeturile de sezon (urzici, leurda, salata verde, untisor, macris, loboda, stir, stevie, dragavei, etc.) nu trebuie sa lipseasca din meniul tau zilnic, in aceasta perioada a anului. Salatele din verdeturi crude, mancaricile fara carne, ciorbele si supele crema din verdeturi sunt adevarate delicatese de primavara.

Ciorba de urzici cu leurda

O ciorba delicioasa si plina de vitamine.

Citeste si:
Lecțiile învățate de la bunica: beneficiile urzicilor pentru sănătate
Lecțiile învățate de la...

Bors de stevie

Iata o reteta de bors de stevie, foarte sanatoasa, usor de preparat si extrem de gustoasa.

Citeste si:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor
Rețetă de primăvară: sufleu...

Mancare de urzici

Trecand peste inconvenientul spalatului indelung, din urzici iese o mancare foarte buna si sanatoasa, deoarece aceste mici verzituri sunt o veritabila sursa de vitamine si minerale.

Urzici batute

A inceput sezonul urzicilor. Le puteti preparara cu ou, sau cu slanina afumata sau cu carnat afumat, ciorba de urzici, placinta de urzici, tarta cu urzici. Va prezentam o delicioasa reteta de urzici batute.

Placinta cu feta si leurda

O placinta minunata, aromata, cremoasa, ce poate fi servita atat vara, langa o bere rece, cat si iarna, cu o cana de lapte batut.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri