DIficultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ceapa
- 5 rosii sau 4 linguri de bulion
- 1 ardei iute
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 lingurita de zahar
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se toaca solzisori. Rosiile se spala, se sterg, se pun intr-o tava la cuptor pana devin maronii. Ceapa se remeneste intr-o tigaie mai inaltuta. Cand este rumenita se adauga rosiile sau bulionul si se amesteca bine. Se aduga sare, piper si un pic de zahar.Se lasa pe foc sa scada putin si apoi pofta mare!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?