DIficultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ceapa
- 5 rosii sau 4 linguri de bulion
- 1 ardei iute
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 lingurita de zahar
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se toaca solzisori. Rosiile se spala, se sterg, se pun intr-o tava la cuptor pana devin maronii. Ceapa se remeneste intr-o tigaie mai inaltuta. Cand este rumenita se adauga rosiile sau bulionul si se amesteca bine. Se aduga sare, piper si un pic de zahar.Se lasa pe foc sa scada putin si apoi pofta mare!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară