DIficultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ceapa
- 5 rosii sau 4 linguri de bulion
- 1 ardei iute
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 lingurita de zahar
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se toaca solzisori. Rosiile se spala, se sterg, se pun intr-o tava la cuptor pana devin maronii. Ceapa se remeneste intr-o tigaie mai inaltuta. Cand este rumenita se adauga rosiile sau bulionul si se amesteca bine. Se aduga sare, piper si un pic de zahar.Se lasa pe foc sa scada putin si apoi pofta mare!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare