Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g fasole boabe
- 1 ceapa potrivita
- 250 ml ulei
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 legatura mica tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Boabele de fasole se aleg, se spala si se dau in cateva clocote. Se varsa apa si se pun din nou la fiert in apa proaspata, impreuna cu legatura de tarhon. Se fierbe pana fasolea devine sfaramicioasa. Se scoate tarhonul. Se strecoara fasolea, se paseaza prin sita. Se adauga ceapa tocata marunt, zeama de lamaie, sarea, piperul si se toarna untdelemnul, putin cate putin, frecand zdravan, pana ce pasta devine spumoasa. Se poate folosi ca aperitiv pe felii de paine.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare