Dificultate: redusa
Ingrediente:
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor

- 300 g fasole boabe
- 1 ceapa potrivita
- 250 ml ulei
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 legatura mica tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Boabele de fasole se aleg, se spala si se dau in cateva clocote. Se varsa apa si se pun din nou la fiert in apa proaspata, impreuna cu legatura de tarhon. Se fierbe pana fasolea devine sfaramicioasa. Se scoate tarhonul. Se strecoara fasolea, se paseaza prin sita. Se adauga ceapa tocata marunt, zeama de lamaie, sarea, piperul si se toarna untdelemnul, putin cate putin, frecand zdravan, pana ce pasta devine spumoasa. Se poate folosi ca aperitiv pe felii de paine.
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?