Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g fasole boabe
- 1 ceapa potrivita
- 250 ml ulei
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 legatura mica tarhon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Boabele de fasole se aleg, se spala si se dau in cateva clocote. Se varsa apa si se pun din nou la fiert in apa proaspata, impreuna cu legatura de tarhon. Se fierbe pana fasolea devine sfaramicioasa. Se scoate tarhonul. Se strecoara fasolea, se paseaza prin sita. Se adauga ceapa tocata marunt, zeama de lamaie, sarea, piperul si se toarna untdelemnul, putin cate putin, frecand zdravan, pana ce pasta devine spumoasa. Se poate folosi ca aperitiv pe felii de paine.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse