Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cu faina
- 50 ml ulei
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupecile se curata si se spala bine, dupa care se taie feliute. Se taie ceapa marunt si se pune la calit, cand a devenit aurie adaugam ciupercile. Se lasa pe foc cu un capac acoperite sa fiarba in suc propriu cam 15 minute. Se adauga faina, putina apa cat sa le acopere si usturoiul tocat marunt.
Se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote,se asezoneaza cu sare si piper si se stinge focul. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?