Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cu faina
- 50 ml ulei
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupecile se curata si se spala bine, dupa care se taie feliute. Se taie ceapa marunt si se pune la calit, cand a devenit aurie adaugam ciupercile. Se lasa pe foc cu un capac acoperite sa fiarba in suc propriu cam 15 minute. Se adauga faina, putina apa cat sa le acopere si usturoiul tocat marunt.
Se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote,se asezoneaza cu sare si piper si se stinge focul. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.