Aromata si satioasa, aceasta ciulama de ciuperci este excelenta in zilele de post. Simplu si usor de preparat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu faina
  • 50 ml ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupecile se curata si se spala bine, dupa care se taie feliute. Se taie ceapa marunt si se pune la calit, cand a devenit aurie adaugam ciupercile. Se lasa pe foc cu un capac acoperite sa fiarba in suc propriu cam 15 minute. Se adauga faina, putina apa cat sa le acopere si usturoiul tocat marunt.
Se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote,se asezoneaza cu sare si piper si se stinge focul. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...



Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri