12:03, 31 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Aromata si satioasa, aceasta ciulama de ciuperci este excelenta in zilele de post. Simplu si usor de preparat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cum ai grijă de sănătatea picioarelor tale
Cum ai grijă de sănătatea...
  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu faina
  • 50 ml ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupecile se curata si se spala bine, dupa care se taie feliute. Se taie ceapa marunt si se pune la calit, cand a devenit aurie adaugam ciupercile. Se lasa pe foc cu un capac acoperite sa fiarba in suc propriu cam 15 minute. Se adauga faina, putina apa cat sa le acopere si usturoiul tocat marunt.
Se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote,se asezoneaza cu sare si piper si se stinge focul. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Citeste si:
Ciuperca Tibetană (Cordyceps Sinensis): o MINUNE pentru sănătate
Ciuperca Tibetană (Cordyceps...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri