Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 500 g ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cu faina
- 50 ml ulei
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupecile se curata si se spala bine, dupa care se taie feliute. Se taie ceapa marunt si se pune la calit, cand a devenit aurie adaugam ciupercile. Se lasa pe foc cu un capac acoperite sa fiarba in suc propriu cam 15 minute. Se adauga faina, putina apa cat sa le acopere si usturoiul tocat marunt.
Se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote,se asezoneaza cu sare si piper si se stinge focul. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili