Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 kg dovlecei
- 1/2 kg vinete
- 1/2 kg fasole verde
- 4 cepe
- 4 ardei grasi verzi sau rosii
- 1 kg rosii foarte coapte
- 1 legatura de patrunjel taiata marunt
- 2 catei de usturoi
- 1 ceasca de ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Spalati foarte bine legumele,curatati cartofii,ceapa,fasolea verde si usturoiul. Taiati cartofii cuburi,vinetele si dovleceii in felii groase, ardeiul gras,ceapa si usturoiul rondele,felii rotunde, pune-ti-le intr-un vas, dupa care puneti fasolea verde, patrunjelul tocat si rosiile taiate date prin razatoare. Toate acestea puneti-le intr-un vas de yena, adaugati uleiul sarea,piperul si o ceasca de apa si introduceti la cuptor timp de 1 1/2 ora pina se inmoaie legumele.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse