12:03, 31 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Mancare de legume la cuptor, o varianta gustoasa si sanatoasa pentru o zi de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
De International Chefs Day, Nestlé promovează gătitul împreună cu...
De International Chefs Day,...
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg dovlecei
  • 1/2 kg vinete
  • 1/2 kg fasole verde
  • 4 cepe
  • 4 ardei grasi verzi sau rosii
  • 1 kg rosii foarte coapte
  • 1 legatura de patrunjel taiata marunt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca de ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare:

Spalati foarte bine legumele,curatati cartofii,ceapa,fasolea verde si usturoiul. Taiati cartofii cuburi,vinetele si dovleceii in felii groase, ardeiul gras,ceapa si usturoiul rondele,felii rotunde, pune-ti-le intr-un vas, dupa care puneti fasolea verde, patrunjelul tocat si rosiile taiate date prin razatoare. Toate acestea puneti-le intr-un vas de yena, adaugati uleiul sarea,piperul si o ceasca de apa si introduceti la cuptor timp de 1 1/2 ora pina se inmoaie legumele.

Citeste si:
Carrefour deschide al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea...
Carrefour deschide al doilea...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri