Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 kg dovlecei
- 1/2 kg vinete
- 1/2 kg fasole verde
- 4 cepe
- 4 ardei grasi verzi sau rosii
- 1 kg rosii foarte coapte
- 1 legatura de patrunjel taiata marunt
- 2 catei de usturoi
- 1 ceasca de ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Spalati foarte bine legumele,curatati cartofii,ceapa,fasolea verde si usturoiul. Taiati cartofii cuburi,vinetele si dovleceii in felii groase, ardeiul gras,ceapa si usturoiul rondele,felii rotunde, pune-ti-le intr-un vas, dupa care puneti fasolea verde, patrunjelul tocat si rosiile taiate date prin razatoare. Toate acestea puneti-le intr-un vas de yena, adaugati uleiul sarea,piperul si o ceasca de apa si introduceti la cuptor timp de 1 1/2 ora pina se inmoaie legumele.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri