Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 kg dovlecei
- 1/2 kg vinete
- 1/2 kg fasole verde
- 4 cepe
- 4 ardei grasi verzi sau rosii
- 1 kg rosii foarte coapte
- 1 legatura de patrunjel taiata marunt
- 2 catei de usturoi
- 1 ceasca de ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Spalati foarte bine legumele,curatati cartofii,ceapa,fasolea verde si usturoiul. Taiati cartofii cuburi,vinetele si dovleceii in felii groase, ardeiul gras,ceapa si usturoiul rondele,felii rotunde, pune-ti-le intr-un vas, dupa care puneti fasolea verde, patrunjelul tocat si rosiile taiate date prin razatoare. Toate acestea puneti-le intr-un vas de yena, adaugati uleiul sarea,piperul si o ceasca de apa si introduceti la cuptor timp de 1 1/2 ora pina se inmoaie legumele.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară