Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 praz
- 2 rosii (sau suc de rosii)
- 2 cepe
- 1 legatura de patrunjel
- 1 ceasca de ulei
- sare, piper
Mod de preparare:
Legmele se curata, se spala si se taie marunt. Se pun la fiert cu apa si ulei pana se sfarma. Se
paseaza astfel incat sa se obtina o crema. Daca este prea consistenta, crema se rareste cu putina apa.
Daca este prea subtire, se ingroasa cu 2 linguri fulgi de porumb, care se dizolva in putina apa rece
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”