Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 praz
- 2 rosii (sau suc de rosii)
- 2 cepe
- 1 legatura de patrunjel
- 1 ceasca de ulei
- sare, piper
Mod de preparare:
Legmele se curata, se spala si se taie marunt. Se pun la fiert cu apa si ulei pana se sfarma. Se
paseaza astfel incat sa se obtina o crema. Daca este prea consistenta, crema se rareste cu putina apa.
Daca este prea subtire, se ingroasa cu 2 linguri fulgi de porumb, care se dizolva in putina apa rece
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?