Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 praz
- 2 rosii (sau suc de rosii)
- 2 cepe
- 1 legatura de patrunjel
- 1 ceasca de ulei
- sare, piper
Mod de preparare:
Legmele se curata, se spala si se taie marunt. Se pun la fiert cu apa si ulei pana se sfarma. Se
paseaza astfel incat sa se obtina o crema. Daca este prea consistenta, crema se rareste cu putina apa.
Daca este prea subtire, se ingroasa cu 2 linguri fulgi de porumb, care se dizolva in putina apa rece
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!