Publicat pe 29 Martie 2011 in Retete culinare
Iata ce ne trebuie:
- 2 conserve mari de rosii in sos
- 1 morcov
- 1/2 telina
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 1 ardei gras verde
- 1 pahar apa(200ml)
- sare, piper
- crutoane
Mod de preparare:
Curatam si spalam bine legumele, apoi le taiem cubulete mici. Calim ceapa in putin ulei iar cand incepe sa prinda o culoare maro, adaugam un pahar de apa si rosiile cu tot cu sos din conserva. Peste acest amestec adaugam si celelalte legume taiate marunt si lasam totul pe foc potrivit, amestecand din cand in cand.
Verificam legumele daca sunt fierte. Daca totul e gata, luam oala de pe foc si bagam blenderul in actiune astfel incat sa maruntim toate legumele.
Supa se serveste alaturi de cateva crutoane si un fir de patrunjel. Cine nu tine post, poate adauga si o lingura de smantana...iese delicios!
Va urez pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Vizionare placuta
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Supa crema de rosii si crutoane.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Tratamente naturiste
-
Tratamente naturiste
-
Tratamente naturiste
-
Tratamente naturiste
-
Retete culinare
-
Retete culinare