Prepara un aperitiv de ciuperci fin si delicios. Aperitivul de ciuperci este excelent pentru un pranz usor, intr-o zi de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...
  • 500 g ciuperci de pădure
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare :

Ciupercile se spala bine, se curata de coaja, se spala din nou, apoi se scurg de apa. Se taie marunt si se tin 5-10 minute in apa clocotita. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in ulei incins pana ce devine aurie, se adauga zeama de lamaie, piperul si sarea si sosul acesta se toarna peste ciupercile care s- au scurs de apa clocotita in care au stat. Se lasa totul sa stea aproape o ora, se presara patrunjelul verde tocat. Se serveste rece.

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri