Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ciuperci de pădure
- 2 cepe potrivite
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- 3 linguri ulei
- 1 lingura zeama de lamaie
- piper
- sare
Mod de preparare :
Ciupercile se spala bine, se curata de coaja, se spala din nou, apoi se scurg de apa. Se taie marunt si se tin 5-10 minute in apa clocotita. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in ulei incins pana ce devine aurie, se adauga zeama de lamaie, piperul si sarea si sosul acesta se toarna peste ciupercile care s- au scurs de apa clocotita in care au stat. Se lasa totul sa stea aproape o ora, se presara patrunjelul verde tocat. Se serveste rece.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.