Aperitiv de ciuperci

12:03, 30 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Prepara un aperitiv de ciuperci fin si delicios. Aperitivul de ciuperci este excelent pentru un pranz usor, intr-o zi de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...
  • 500 g ciuperci de pădure
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare :

Ciupercile se spala bine, se curata de coaja, se spala din nou, apoi se scurg de apa. Se taie marunt si se tin 5-10 minute in apa clocotita. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in ulei incins pana ce devine aurie, se adauga zeama de lamaie, piperul si sarea si sosul acesta se toarna peste ciupercile care s- au scurs de apa clocotita in care au stat. Se lasa totul sa stea aproape o ora, se presara patrunjelul verde tocat. Se serveste rece.

Citeste si:
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...
Ce spun unghiile despre...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri