Dificultate:
Ingrediente:
- 1kg mazare
- 2-3 linguri ulei
- 2-3 linguri marar sau patrunjel verde
- sare
- 1lingurita zahar
Mod de preparare:
Mazarea se spala, se alege de impuritati, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se strecoara si se pune intr-o cratita cu ulei incis, in care s-a topit zaharul. Se presara verdeata tocata si se scutura cratita pentru a amesteca bine continutul. Dupa preferinta, inainte de servire se adauga o bucatica de margarina. Se serveste fierbinte.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei