Dificultate:
Ingrediente:
- 1kg mazare
- 2-3 linguri ulei
- 2-3 linguri marar sau patrunjel verde
- sare
- 1lingurita zahar
Mod de preparare:
Mazarea se spala, se alege de impuritati, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se strecoara si se pune intr-o cratita cu ulei incis, in care s-a topit zaharul. Se presara verdeata tocata si se scutura cratita pentru a amesteca bine continutul. Dupa preferinta, inainte de servire se adauga o bucatica de margarina. Se serveste fierbinte.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare