Dificultate:
Ingrediente:
- 1kg mazare
- 2-3 linguri ulei
- 2-3 linguri marar sau patrunjel verde
- sare
- 1lingurita zahar
Mod de preparare:
Mazarea se spala, se alege de impuritati, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se strecoara si se pune intr-o cratita cu ulei incis, in care s-a topit zaharul. Se presara verdeata tocata si se scutura cratita pentru a amesteca bine continutul. Dupa preferinta, inainte de servire se adauga o bucatica de margarina. Se serveste fierbinte.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?