Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g paste fainoase fara ou
- doua cepe
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- piper
- sare
- cimbru
- doua linguri bulion
- un praf de zahar
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion. Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru.Pastele se fierb in apa cu putin ulei si un praf de sare. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece. Puteti decora cu masline.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !