Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g paste fainoase fara ou
- doua cepe
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- piper
- sare
- cimbru
- doua linguri bulion
- un praf de zahar
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion. Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru.Pastele se fierb in apa cu putin ulei si un praf de sare. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece. Puteti decora cu masline.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei