Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g paste fainoase fara ou
- doua cepe
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- piper
- sare
- cimbru
- doua linguri bulion
- un praf de zahar
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion. Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru.Pastele se fierb in apa cu putin ulei si un praf de sare. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece. Puteti decora cu masline.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor