Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g paste fainoase fara ou
- doua cepe
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- piper
- sare
- cimbru
- doua linguri bulion
- un praf de zahar
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion. Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru.Pastele se fierb in apa cu putin ulei si un praf de sare. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece. Puteti decora cu masline.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana