Dificultate:
Ingredinte:
- 2 buc. dovlecei
- 1 catel de usturoi
- 1 buc. ceapa
- 100 gr. masline
- 5 linguri de ulei
- 1 pahar de vin alb
- o lingura de faina
- zeama de lamiie
- busuioc
- o lingura de bulion
- o legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii (in coaja) se spala si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un
platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si
vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie