Dificultate:
Ingredinte:
- 2 buc. dovlecei
- 1 catel de usturoi
- 1 buc. ceapa
- 100 gr. masline
- 5 linguri de ulei
- 1 pahar de vin alb
- o lingura de faina
- zeama de lamiie
- busuioc
- o lingura de bulion
- o legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii (in coaja) se spala si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un
platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si
vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !