Dificultate:
Ingredinte:
- 2 buc. dovlecei
- 1 catel de usturoi
- 1 buc. ceapa
- 100 gr. masline
- 5 linguri de ulei
- 1 pahar de vin alb
- o lingura de faina
- zeama de lamiie
- busuioc
- o lingura de bulion
- o legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii (in coaja) se spala si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un
platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si
vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei