Dificultate:
Ingredinte:
- 2 buc. dovlecei
- 1 catel de usturoi
- 1 buc. ceapa
- 100 gr. masline
- 5 linguri de ulei
- 1 pahar de vin alb
- o lingura de faina
- zeama de lamiie
- busuioc
- o lingura de bulion
- o legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii (in coaja) se spala si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un
platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si
vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie