12:03, 29 Martie 2011 publicat în Retete culinare 1 share-uri

O supa delicioasa si mai ales de post! Se poate savura atat rece cat si calda...noua ne place mai mult rece:D.

Iata ce ne trebuie:

  • 2 conserve mari de rosii in sos
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 pahar apa(200ml)
  • sare, piper
  • crutoane

Mod de preparare:

Citeste si:
În Grădina Raiului: 20 Cele mai frumoase peisaje și câmpuri cu...
În Grădina Raiului: 20 Cele...

Curatam si spalam bine legumele, apoi le taiem cubulete mici. Calim ceapa in putin ulei iar cand incepe sa prinda o culoare maro, adaugam un pahar de apa si rosiile cu tot cu sos din conserva. Peste acest amestec adaugam si celelalte legume taiate marunt si lasam totul pe foc potrivit, amestecand din cand in cand.
Verificam legumele daca sunt fierte. Daca totul e gata, luam oala de pe foc si bagam blenderul in actiune astfel incat sa maruntim toate legumele.
Supa se serveste alaturi de cateva crutoane si un fir de patrunjel. Cine nu tine post, poate adauga si o lingura de smantana...iese delicios!

Va urez pofta buna!

Citeste si:
10 Poezii despre Paste pentru copii
10 Poezii despre Paste pentru...

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri