Friptura de curcan cu verdeata
Ingrediente necesare pentru friptura de curcan cu verdeata:
- 600g piept de curcan sau muschiulet vitel
- 2 linguri mustar iute
- 1 ceapa uscata (alba sau rosie)
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 5 linguri ulei
- sare, piper
Mod de preparare friptura de curcan cu verdeata:
Curatam ceapa uscata, o tocam si o calim intr-o lingura de ulei. Cand s-a rumenit, adaugam mustarul si mai lasam pe foc 1-2 minute. Dupa acest timp, punem si ceapa verde, mararul si patrunjelul tocate marunt, condimentam cu sare si piper, omogenizam si lasam sa-si astepte randul.
Taiem carnea, o batem cu ciocanul pentru snitele si condimentam fileurile cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam cam o lingura din amestecul de verdeturi si impachetam in jurul umpluturii, folosind o scobitoare ca sa fixam marginile. Asezam fripturile in tava unsa cu ulei, o acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incalzit la 220 de grade, pentru 10 minute. Dupa acest timp, scoatem folia de aluminiu si mai lasam in 15-20 minute, sa se rumeneasca.
Am servit aceste fripturi cu un tian de legume, iar 100 de grame au aproximativ 230 de calorii.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?