Iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci
Ingrediente necesare pentru iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci:
- un iepure taiat bucati
- o ceapa rosie mare
- 2 catei usturoi
- 6 ciuperci
- 10 rosii cherry
- 2 frunze dafin 2 batoane scortisoara
- 150 grame chorizo( sau un alt fel de carnat dar sa fie cu boia)
- 150 ml vin alb
- sare , piper
- ulei de masline
Mod de preparare iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci:
Taiem ceapa rondele subtiri , usturoiul il feliem , curatam si feliem ciupercile , taiem in doua rosiile cherry si apoi feliem si chorizo-ul. Le punem intr-o tava incapatoare adugam frunzele de dafin si batoanele de scortisoara si iepurele . Asezonam cu sare si piper , turnam uleiul de masline si vinul apoi amestecam bine toate ingredientele.
Le introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora si jumatate sau pana cand se rumenesc frumos.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse