Iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci
Ingrediente necesare pentru iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci:
- un iepure taiat bucati
- o ceapa rosie mare
- 2 catei usturoi
- 6 ciuperci
- 10 rosii cherry
- 2 frunze dafin 2 batoane scortisoara
- 150 grame chorizo( sau un alt fel de carnat dar sa fie cu boia)
- 150 ml vin alb
- sare , piper
- ulei de masline
Mod de preparare iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci:
Taiem ceapa rondele subtiri , usturoiul il feliem , curatam si feliem ciupercile , taiem in doua rosiile cherry si apoi feliem si chorizo-ul. Le punem intr-o tava incapatoare adugam frunzele de dafin si batoanele de scortisoara si iepurele . Asezonam cu sare si piper , turnam uleiul de masline si vinul apoi amestecam bine toate ingredientele.
Le introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora si jumatate sau pana cand se rumenesc frumos.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară