Friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu ceapa si rozmarin
- aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
- 2 cepe mari
- 3 catei de usturoi
- 100 ml vin alb
- aprox 250 ml apa
- 2 crengute proaspete de rozmarin
- sare si piper
Mod de preparare friptura de porc cu ceapa si rozmarin:
Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa. Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.
Am acoperit vasul si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate. L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară