Friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu ceapa si rozmarin
- aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
- 2 cepe mari
- 3 catei de usturoi
- 100 ml vin alb
- aprox 250 ml apa
- 2 crengute proaspete de rozmarin
- sare si piper
Mod de preparare friptura de porc cu ceapa si rozmarin:
Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa. Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.
Am acoperit vasul si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate. L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân