Friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu ceapa si rozmarin
 
- aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
 - 2 cepe mari
 - 3 catei de usturoi
 - 100 ml vin alb
 - aprox 250 ml apa
 - 2 crengute proaspete de rozmarin
 - sare si piper
 
Mod de preparare friptura de porc cu ceapa si rozmarin:
Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa. Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.
Am acoperit vasul si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate. L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
.jpg)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei