10 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare 15 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Pregatirile pentru meniul de Paste au inceput deja, iar, cum in putine case din Romania, lipsesc fripturile, va prezentam 5 retete de fripturi cu care sa va impresionati musafirii. Daca va simtiti curajoase, incearcati o friptura de miel sau de iepure, daca doriti ceva mai usor de digerat, puteti prepara o friptura de curcan sau o friptura de pui, daca mergeti pe calea clasica, o friptura de porc nu va fi refuzata de nimeni. Odata respectate aceaste retete, nu aveti cum sa dati gres la masa de Paste, iar laudele vor veni negresit!

Piept de curcan la cuptor

Ingrediente necesare pentru piept de curcan la cuptor:

  • 1kg piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • verdeturi a la Provence
  • cimbru
  • rozmarin
  • delikat.

Mod de preparare piept de curcan la cuptor:

Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei. Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.

Aceasta retetea a fost recomandata de blogul https://meosiris.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri