Piept de curcan la cuptor
Ingrediente necesare pentru piept de curcan la cuptor:
- 1kg piept de curcan
- 1 ceapa
- 3 catei usturoi
- ulei
- verdeturi a la Provence
- cimbru
- rozmarin
- delikat.
Mod de preparare piept de curcan la cuptor:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei. Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.
Aceasta retetea a fost recomandata de blogul http://meosiris.blogspot.ro/
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră