Piept de curcan la cuptor
Ingrediente necesare pentru piept de curcan la cuptor:
- 1kg piept de curcan
- 1 ceapa
- 3 catei usturoi
- ulei
- verdeturi a la Provence
- cimbru
- rozmarin
- delikat.
Mod de preparare piept de curcan la cuptor:
Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei. Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.
Aceasta retetea a fost recomandata de blogul https://meosiris.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară