Gatitul acasa poate avea multe parti bune: relaxare, experimentat, discutii interesante cu partenerii de gatit si ingrediente deloc costisitoare. Ingrediente deloc costisitoare daca stii de unde sa le iei. Pastreaza banii economisiti pentru un gelato sau un cheesecake in oras.

Iata scenariul: sambata dimineata, te trezesti, pui ceva haine lejere pe tine si pleci la piata. Piata de legume, nu supermarket. Acorda cumparaturilor cel putin 30-40 de minute. Cauta sa cumperi legume de la tarani, legume care par sa fie cat mai aproape de realitate, nu legume prelucrate in photoshop si puse pe masa. Si, sa nu spui ca nu mai exista, pentru ca nu te credem. In fiecare piata gasesti intr-un colt cateva bunicute cu oua si legume din curtea lor. Carnea si pestele le poti achizitiona tot din piata, de la raioanele dedicate.

Iata un jurnal de mancaruri rapide, pe care le poate pregati oricine, cu ingrediente deloc sofisticate, la preturi accesibile.

Salata de cruditati cu piept de pui

Despre salata de cruditati, numai lucruri bune. Legume proaspete, pui la bratar si branza. Un bol plin cu energie, ce sa mai.


Reteta aici
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Cous-cous cu turmeric si legume

Excelenta cand ai putin timp sa incropesti ceva de mancare.


Reteta aici

Supa crema de morcovi cu portocala si ghimbir

Supa aceasta, o data ce ai gustat din ea, o vei tine minte toata viata. Pentru ca este extrem de aromata.


Reteta aici

File din pastrav somonat in aluat de bere, la tigaie

De preparat pentru pranz sau pentru cina. O idee gustoasa si deloc costisitoare.

Reteta aici

Paste alla norma

Un mix interesant de paste cu legume proaspete, busuioc si parmezan ras. Poti sa-ti imaginezi gustul?

Reteta aici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri