Iata scenariul: sambata dimineata, te trezesti, pui ceva haine lejere pe tine si pleci la piata. Piata de legume, nu supermarket. Acorda cumparaturilor cel putin 30-40 de minute. Cauta sa cumperi legume de la tarani, legume care par sa fie cat mai aproape de realitate, nu legume prelucrate in photoshop si puse pe masa. Si, sa nu spui ca nu mai exista, pentru ca nu te credem. In fiecare piata gasesti intr-un colt cateva bunicute cu oua si legume din curtea lor. Carnea si pestele le poti achizitiona tot din piata, de la raioanele dedicate.
Iata un jurnal de mancaruri rapide, pe care le poate pregati oricine, cu ingrediente deloc sofisticate, la preturi accesibile.
Salata de cruditati cu piept de pui
Despre salata de cruditati, numai lucruri bune. Legume proaspete, pui la bratar si branza. Un bol plin cu energie, ce sa mai.
Reteta aici
Cous-cous cu turmeric si legume
Excelenta cand ai putin timp sa incropesti ceva de mancare.
Reteta aici
Supa crema de morcovi cu portocala si ghimbir
Supa aceasta, o data ce ai gustat din ea, o vei tine minte toata viata. Pentru ca este extrem de aromata.
Reteta aici
File din pastrav somonat in aluat de bere, la tigaie
De preparat pentru pranz sau pentru cina. O idee gustoasa si deloc costisitoare.
Reteta aici
Paste alla norma
Un mix interesant de paste cu legume proaspete, busuioc si parmezan ras. Poti sa-ti imaginezi gustul?
Reteta aici
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?