3 idei culinare de pus in aplicare zilele acestea.

Dovlecei cu cimbru si usturoi

Garnitura la peste sau la friptura de pui. Sau fel principal alaturi de o salata de rosii cu busuioc. Orice varianta ai alege, pranzul va asigurat in maxim 30 de minute.

dovlecei cu cimbru si usturoi

Reteta de dovlecei cu cimbru si usturoi aici

Somon la gratar cu sparanghel

O reteta deosebita, fina, dar deloc pretentioasa. Excelenta cu un pahar de vin langa.

somon la gratar

Reteta de somon la gratat aici

Galuste cu prune

Un desert dulce-acrisor, usor crocant, invelit in pesmet rumenit.

galuste cu prune

Reteta de galuste cu prune aici


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend.