Pentru ca suntem in Postul Pastelui, ne-am gandit sa va ajutam cu cateva idei de preparate usoare, dar la fel de delicioase ca cele cu carne. Va propunem 5 retete de sarmale de post preparate din ciuperci, orez sau arpacas.

Sarmale cu ciuperci, orez si stafide

O adevarata delicatesa culinara (sa te lingi pe degete, nu altceva ), este o combinatie gastronomica, fericita, de legume (varza, ceapa), ciuperci si orez, putin ulei de floarea soarelui si rosii/ suc de rosii.

sarmale cu ciuperci, orez si stafide

Sarmale de post cu arpacas

O mancare satioasa si usor de preparat. Excelenta pentru cei care nu prefera carnea sau tin post.

sarmale de post

Sarmale de post cu ciuperci si nuci

Sarmale de post cu ciuperci si nuci -Nici nu veti simti ca tineti post cu o asa bunatate de mancare!

sarmale de post cu ciuperci si nuci

Sarmale cu tofu

O reteta delicioasa cu legume de sezon.

sarmale cu tofu

Sarmale de post cu orez

Sunt de-a dreptul delicioase si foarte simplu de preparat.

sarmale cu orez


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de sarmale de post.