Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sarmale de post:
- 2 linguri de pasta de rosii
- 2 verze murate ( ca sa nu fie prea sarate, se pot lasa putin in apa)
- 2 frunze de dafin
- 200 de grame de mieji de floarea-soarelui
- 250 de grame de arpacas
- putin ulei de floarea-soarelui
- 3 morcovi mici
- o telina mica
Mod de preparare sarmale de post:
Legumele se spala si se toaca marunt. Se pune uleiul in tigaie ( 2-3 lingurite), se lasa se incinga si se adauga legumele, treptat. Se calesc foarte rapid. Se adauga si pasta de rosii, semintele, dar si arpacasul. La final, se ia cu o paleta umplutura si se pune, cate putin, pe o foaie de varza, dupa care se ruleaza. Cand sunt gata toate sarmalele, se adauga in vas, se condimenteaza si ( se mai pune si varza tocata pe fundul vasului, dar si deasupra), se baga vasul in cuptorul incalzit, la foc mediu.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară