Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sarmale de post:
- 2 linguri de pasta de rosii
- 2 verze murate ( ca sa nu fie prea sarate, se pot lasa putin in apa)
- 2 frunze de dafin
- 200 de grame de mieji de floarea-soarelui
- 250 de grame de arpacas
- putin ulei de floarea-soarelui
- 3 morcovi mici
- o telina mica
Mod de preparare sarmale de post:
Legumele se spala si se toaca marunt. Se pune uleiul in tigaie ( 2-3 lingurite), se lasa se incinga si se adauga legumele, treptat. Se calesc foarte rapid. Se adauga si pasta de rosii, semintele, dar si arpacasul. La final, se ia cu o paleta umplutura si se pune, cate putin, pe o foaie de varza, dupa care se ruleaza. Cand sunt gata toate sarmalele, se adauga in vas, se condimenteaza si ( se mai pune si varza tocata pe fundul vasului, dar si deasupra), se baga vasul in cuptorul incalzit, la foc mediu.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?