Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru macrou la cuptor:
- 6 pesti
- 2-3 foi de dafin
- circa 6 catei de ustuoi
- o lamaie feliata
- piper proaspat macinat (negru)
- putin vin alb sec
- putin ulei de floarea-soarelui
- apa
Mod de preparare macrou la cuptor:
Pestii se spala. Se inlatura capetele si matele. Se spala bine pe interior. Se sareaza. Se presara piper. Se umplu cu catei de usturoi. Se asaza intr-o taca termorezistenta.
Printre ei se adauga apa, feliile de lamaie, vin, dafin, sare, piper si uleiu. Se baga in cuptor, unde vor sta la foc mediu pana ce coaja incepe sa devina usor maronie. Se incearca usor cu o scobitoare sau cu furculita daca carnea este frageda, abia apoi se poate scoate pestele. In tot acest timp, pana la final, se stropeste pestele cu sosul din tava.
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.