19 Mai 2012 publicat în Retete culinare 18 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Incercati un pranz bazat pe peste. Este foarte sanatos si gustos.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru macrou la cuptor:

  • 6 pesti
  • 2-3 foi de dafin
  • circa 6 catei de ustuoi
  • o lamaie feliata
  • piper proaspat macinat (negru)
  • putin vin alb sec
  • putin ulei de floarea-soarelui
  • apa

Mod de preparare macrou la cuptor:

Pestii se spala. Se inlatura capetele si matele. Se spala bine pe interior. Se sareaza. Se presara piper. Se umplu cu catei de usturoi. Se asaza intr-o taca termorezistenta.

Printre ei se adauga apa, feliile de lamaie, vin, dafin, sare, piper si uleiu. Se baga in cuptor, unde vor sta la foc mediu pana ce coaja incepe sa devina usor maronie. Se incearca usor cu o scobitoare sau cu furculita daca carnea este frageda, abia apoi se poate scoate pestele. In tot acest timp, pana la final, se stropeste pestele cu sosul din tava.



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mănânci ton la conservă? Iată ce substanțe toxice poate conține și cum ți poate afecta sănătatea! Tratamente naturiste pentru imunitate scăzută la adulți. Modalități și remedii de întărire a sistemului imunitar Compatibilitate numerologică: Cele mai bune și cele mai rele perechi în dragoste ale persoanelor născute sub cifra destinului 22

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri