Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru macrou la cuptor:
- 6 pesti
- 2-3 foi de dafin
- circa 6 catei de ustuoi
- o lamaie feliata
- piper proaspat macinat (negru)
- putin vin alb sec
- putin ulei de floarea-soarelui
- apa
Mod de preparare macrou la cuptor:
Pestii se spala. Se inlatura capetele si matele. Se spala bine pe interior. Se sareaza. Se presara piper. Se umplu cu catei de usturoi. Se asaza intr-o taca termorezistenta.
Printre ei se adauga apa, feliile de lamaie, vin, dafin, sare, piper si uleiu. Se baga in cuptor, unde vor sta la foc mediu pana ce coaja incepe sa devina usor maronie. Se incearca usor cu o scobitoare sau cu furculita daca carnea este frageda, abia apoi se poate scoate pestele. In tot acest timp, pana la final, se stropeste pestele cu sosul din tava.
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?