Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru macrou la cuptor:
- 6 pesti
- 2-3 foi de dafin
- circa 6 catei de ustuoi
- o lamaie feliata
- piper proaspat macinat (negru)
- putin vin alb sec
- putin ulei de floarea-soarelui
- apa
Mod de preparare macrou la cuptor:
Pestii se spala. Se inlatura capetele si matele. Se spala bine pe interior. Se sareaza. Se presara piper. Se umplu cu catei de usturoi. Se asaza intr-o taca termorezistenta.
Printre ei se adauga apa, feliile de lamaie, vin, dafin, sare, piper si uleiu. Se baga in cuptor, unde vor sta la foc mediu pana ce coaja incepe sa devina usor maronie. Se incearca usor cu o scobitoare sau cu furculita daca carnea este frageda, abia apoi se poate scoate pestele. In tot acest timp, pana la final, se stropeste pestele cu sosul din tava.
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare