Un delicios tort de biscuiti cu crema de ciocolata. Nu necesita coacere si se prepara foarte usor.

Dficultate: medie

Ingrediente necesare pentru tort de biscuiti cu crema de ciocolata:

  • 250 g biscuiti, 300 ml lapte,
  • 300 ml frisca lichida, 100 g ciocolata neagra,
  • Decor:
  • fulgi de migdale, 50 g ciocolata.

Mod de preparare tort de biscuiti cu crema de ciocolata:

Crema:

Se pune frisca lichida intr-un vas si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul, se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana se dizolva complet. Compozitia se lasa la frigider cel putin 3 ore, apoi se mixeaza pana isi dubleaza volumul.

Asamblarea:

Biscuitii se inmoaie in lapte si se aseaza pe platou, unul langa altul. Se intinde crema in strat subtire si se continua cu asezarea in straturi, de biscuiti si crema. Ultimul strat trebuie sa fie de crema. Se presara fulgi de migdale si se decoreaza cu ciocolata topita. Se da la rece pentru 2-3 ore, apoi se poate servi.

O reteta recomandata de blogul truedelights.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri