Dficultate: medie
Ingrediente necesare pentru tort de biscuiti cu crema de ciocolata:
- 250 g biscuiti, 300 ml lapte,
- 300 ml frisca lichida, 100 g ciocolata neagra,
- Decor:
- fulgi de migdale, 50 g ciocolata.
Mod de preparare tort de biscuiti cu crema de ciocolata:
Crema:
Se pune frisca lichida intr-un vas si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul, se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana se dizolva complet. Compozitia se lasa la frigider cel putin 3 ore, apoi se mixeaza pana isi dubleaza volumul.
Asamblarea:
Biscuitii se inmoaie in lapte si se aseaza pe platou, unul langa altul. Se intinde crema in strat subtire si se continua cu asezarea in straturi, de biscuiti si crema. Ultimul strat trebuie sa fie de crema. Se presara fulgi de migdale si se decoreaza cu ciocolata topita. Se da la rece pentru 2-3 ore, apoi se poate servi.
O reteta recomandata de blogul truedelights.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară