Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chili con carne:
- 600 gr. carne tocata amestec, de buna calitate
- 500 gr. fasole rosie fiarta, la conserva
- 1 ceapa mare
- 4 catei usturoi
- 2 rosii
- 1 cutie cu rosii cuburi
- 2 ardei rosii kapia
- 1 ardei gras galben
- 2 ardei iuti
- 1 lingurita chimen
- 1 lingurita oregano
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita paprika dulce
- 1 lingurita paprika iute
- 1 lingurita sare 2 foi de dafin
Mod de preparare chili con carne:
Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt. Incingem 4 linguri cu ulei de masline si punem carnea la calit pentru 5 minute, apoi adaugam ceapa, usturoiul si lasam sa se inmoaie. Urmeaza condimentele, le inabusim 2 minute si adaugam rosiile crude, ardeii, rosiile din conserva si fasolea .
Lasam sa clocoteasca, la foc mic, pana se formeaza un sos gros.
Este o mancare delicioasa si am servit-o cu pita .
Optional puteti adauga, la mancare, naut sau porumb din conserva !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?