Ciuperci cu usturoi

12:05, 19 Mai 2012 publicat în Retete culinare6 share-uri

Ciupercile sunt considerate "carne vegetala", iar asta se datoreaza proteinelor. Ciupercile sunt satioase si bogate in antioxidanti. Mancarea de ciuperci cu usturoi este bine-venita primavara cand raceala bate la usa.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciuperci cu usturoi:

  • 1 legatura de patrunjel proaspat
  • cimbru uscat
  • 1 kilogram de ciuperci champignon
  • putin ulei vegetal (de masline)
  • sare
  • piper
  • 1 capatana de usturoi
  • o cana de bulion
  • putina apa

Mod de preparare ciuperci cu usturoi:

Ciupercile se spala. Nu li se inlatura piciorusele si nici nu se decojesc. Se dau deoparte si se cojeste usturoiul. Usturoiul se taie in bucatele.

Intr-o tava termorezistenta se adauga ciupercile, usturoiul, putina apa (cat sa acopere legumele), putin ulei de masline si bulionul. Se baga in cuptor, la foc mediu.

Inainte de servire, se adauga peste ciuperci putin cimbru uscat si patrunjel proaspat, tocat.



Pofta buna!



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Citeste si:
5 Antibiotice NATURALE din bucătăria ta
5 Antibiotice NATURALE din...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri