Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci cu usturoi:
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- cimbru uscat
- 1 kilogram de ciuperci champignon
- putin ulei vegetal (de masline)
- sare
- piper
- 1 capatana de usturoi
- o cana de bulion
- putina apa
Mod de preparare ciuperci cu usturoi:
Ciupercile se spala. Nu li se inlatura piciorusele si nici nu se decojesc. Se dau deoparte si se cojeste usturoiul. Usturoiul se taie in bucatele.
Intr-o tava termorezistenta se adauga ciupercile, usturoiul, putina apa (cat sa acopere legumele), putin ulei de masline si bulionul. Se baga in cuptor, la foc mediu.
Inainte de servire, se adauga peste ciuperci putin cimbru uscat si patrunjel proaspat, tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară