Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci cu usturoi:
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- cimbru uscat
- 1 kilogram de ciuperci champignon
- putin ulei vegetal (de masline)
- sare
- piper
- 1 capatana de usturoi
- o cana de bulion
- putina apa
Mod de preparare ciuperci cu usturoi:
Ciupercile se spala. Nu li se inlatura piciorusele si nici nu se decojesc. Se dau deoparte si se cojeste usturoiul. Usturoiul se taie in bucatele.
Intr-o tava termorezistenta se adauga ciupercile, usturoiul, putina apa (cat sa acopere legumele), putin ulei de masline si bulionul. Se baga in cuptor, la foc mediu.
Inainte de servire, se adauga peste ciuperci putin cimbru uscat si patrunjel proaspat, tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
5 Antibiotice NATURALE din bucătăria ta

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei