Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci cu usturoi:
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- cimbru uscat
- 1 kilogram de ciuperci champignon
- putin ulei vegetal (de masline)
- sare
- piper
- 1 capatana de usturoi
- o cana de bulion
- putina apa
Mod de preparare ciuperci cu usturoi:
Ciupercile se spala. Nu li se inlatura piciorusele si nici nu se decojesc. Se dau deoparte si se cojeste usturoiul. Usturoiul se taie in bucatele.
Intr-o tava termorezistenta se adauga ciupercile, usturoiul, putina apa (cat sa acopere legumele), putin ulei de masline si bulionul. Se baga in cuptor, la foc mediu.
Inainte de servire, se adauga peste ciuperci putin cimbru uscat si patrunjel proaspat, tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei