Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci cu usturoi:
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- cimbru uscat
- 1 kilogram de ciuperci champignon
- putin ulei vegetal (de masline)
- sare
- piper
- 1 capatana de usturoi
- o cana de bulion
- putina apa
Mod de preparare ciuperci cu usturoi:
Ciupercile se spala. Nu li se inlatura piciorusele si nici nu se decojesc. Se dau deoparte si se cojeste usturoiul. Usturoiul se taie in bucatele.
Intr-o tava termorezistenta se adauga ciupercile, usturoiul, putina apa (cat sa acopere legumele), putin ulei de masline si bulionul. Se baga in cuptor, la foc mediu.
Inainte de servire, se adauga peste ciuperci putin cimbru uscat si patrunjel proaspat, tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?