O salata cu legume si dressing de iaurt, foarte usoara si gustoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare salata de boeuf:

Legumele fierte (cartofi, morcovi, telina, ba chiar si-o radacina de patrunjel) le tai cubulete si le amestec cu carnea de curcan din supa, maruntita frumos, cu 4-5.. hai 6 castraveti cornison si cu 1 ceapa verde taiata marunt.

De maioneza nu e loc, mult mai bine e sa faci frumos un dressing din 3 linguri de iaurt + 3 linguri de ulei de masline extra-virgin + 2 linguri de mustar cu bobite (numai bine sa mai simti cate-o bobita pleznind intre dinti ;) Sareaz-o, pipereaz-o, mai stoarce si un pic de lamaie deasupra daca-ti place mai acrisor, et voila:

salata de boeuf

Eu zic ca nu-i prea rea transformarea nu? In varianta asta aproape ca poti sa sustii ca salata boeuf e sanatosa... aproape.

O reteta recomandata de leblogpiquant.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata boeuf- varianta light.