Timp de preparare: 1h 20' - ore
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru cheesecake cu topping de capsuni:
- biscuiti digestivi
- unt
- faina
- branza philadelphia
- oua
- smantana
- zahar
- esenta vanilie
- lamaie
Mod de preparare:
Pt o forma de tort : blat-150-200 gr biscuiti sfaramati bine, amestecati cu 80 gr unt topit pana se incorporeaza..se pune folie de aluminiu in tava si biscuitii bine presati si intinsi ca un blat.
Se dau 10 min la rece pana facem aluatul
Pt aluat: 4 cutii branza philadelphia de 200 gr (si mai grasa) la temperatura camerei(sunt si de 125) +o cana smantana (cam 100 gr) +2 lingurite zeama lamaie+putina esenta de vanilie+2-3 linguri de zahar+3-4 oua(puse pe rand)+ 2 linguri de faina.toate puse pe rand si mixate. Se toarna peste blatul scos din frigider si se baga la cuptor 40 -50 de min pana devine aurie.(la foc mai mic sa se coaca) eu mai pun la sfarsit cateva linguri de smantana amestecate cu putina zeama de lamaie si vanilie ,(intins bine pe toata suprafata)pe deasupra, sa nu se vada imperfectiunile si se mai lasa 10minute. Se poate lasa sa se raceasca in cuptor sa nu dea inapoi..apoi bagata la rece si servita cu topping de capsuni sau fructe de padure...zmeura..ce vreti voi
O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară